• Populære Søgninger

Levering

Levering

Hvad er leveringstiden?

4-7 arbejdsdage.

Hvad koster levering?

Standard levering med DPD: 49 kr.

Fri fragt på alle ordrer over 900 kr.

Hvis du ikke er hjemme til at modtage din ordre, når den forsøges leveret, vil fragtfirmaet efterlade information med oplysninger og detaljer om dine efterfølgende muligheder.

Kan jeg tracke min ordre?

De fleste leveringer kommer med en tracking service. Hvis tracking er tilgængelig vil vi sende dig en e-mail med tracking information, så du kan følge din ordre på hle rejsen.

Kan jeg ændre eller tilføje produkter til min ordre?

Det er desværre ikke muligt at ændre en ordre efter den er afgivet. Hvis du opdager en fejl i din bestilling, skal du skynde dig at kontakte kundeservice.

Kan jeg ændre min adresse efter en ordre?

Hvis du opdager en fejl i din adresse eller husnummer i din bestilling, skal du skynde dig at kontakte vores kundeservice. Vi vil gøre vores bedste for at opdatere din adresse, men det er desværre ikke noget vi kan garantere er muligt.

Er denne hjemmeside sikker?

Footpatrol.dk er dedikeret til at værne om din sikkerhed og privatliv. Dine personlige detaljer og kortoplysninger behandles med højeste fortrolighed og vi respekterer altid dit privatliv.

For at beskytte dine personlige informationer anvender vi Secure Socket Layer (SSL) teknologi, når du indsætter dine kortoplysninger på vores hjemmeside. Dette krypterer dine informationer og sikrer at dine oplysninger ikke kan aflæses, hvis de imod sandsynlighed bliver opfanget.

Alt information vi beder om for at behandle en ordre, registrere på hjemmesiden eller for at deltage i en konkurrence vil ikke blive delt med tredje parter uden for footpatrol.dk.

Åbningstider - Footpatrol Kundeservice:

Du kan kontakte vores dedikerede kundeservice team 24/7.

info@footpatrol.dk

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
Besøg vores Corporate website på   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports Fashion Plc, alle rettigheder forbeholdes.
Loading