• Populære Søgninger

Levering & Returnering

Levering & Returnering

Levering

Hvad er leveringstiden?

6-8 arbejdsdage.

Bemærk: I højsæsonen kan levering godt tage en smule længere. Vi anbefaler derfor at bestille i god tid.

Hvad koster levering?

Standard levering med DPD: 49 kr.

Fri fragt på alle ordrer over 900 kr.

Hvis du ikke er hjemme til at modtage din ordre, når den forsøges leveret, vil fragtfirmaet efterlade information med oplysninger og detaljer om dine efterfølgende muligheder.

Kan jeg tracke min ordre?

De fleste leveringer kommer med en tracking service. Hvis tracking er tilgængelig vil vi sende dig en e-mail med tracking information, så du kan følge din ordre på hle rejsen.

Kan jeg ændre eller tilføje produkter til min ordre?

Det er desværre ikke muligt at ændre en ordre efter den er afgivet. Hvis du opdager en fejl i din bestilling, skal du skynde dig at kontakte kundeservice.

Kan jeg ændre min adresse efter en ordre?

Hvis du opdager en fejl i din adresse eller husnummer i din bestilling, skal du skynde dig at kontakte vores kundeservice. Vi vil gøre vores bedste for at opdatere din adresse, men det er desværre ikke noget vi kan garantere er muligt.

Er denne hjemmeside sikker?

Footpatrol.dk er dedikeret til at værne om din sikkerhed og privatliv. Dine personlige detaljer og kortoplysninger behandles med højeste fortrolighed og vi respekterer altid dit privatliv.

For at beskytte dine personlige informationer anvender vi Secure Socket Layer (SSL) teknologi, når du indsætter dine kortoplysninger på vores hjemmeside. Dette krypterer dine informationer og sikrer at dine oplysninger ikke kan aflæses, hvis de imod sandsynlighed bliver opfanget.

Alt information vi beder om for at behandle en ordre, registrere på hjemmesiden eller for at deltage i en konkurrence vil ikke blive delt med tredje parter uden for footpatrol.dk.

Returneringer

Hvordan returnerer jeg en ordre?

Du kan returnere din ordre for en refundering inden for 14 arbejdsdage efter du har modtaget din ordre. Når vi har modtaget din retur, behandler vi din refundering og du vil modtage en bekræftelse.

Rebound: Brug vores Rebound returportal . Klik her og vælg den returløsning, som passer dig bedst!

Hvor længe kan jeg beholde min ordre før jeg skal returnere den?

Vi beder dig venligst om at returnere din ordre inden for 14 arbejdsdage efter du har modtaget din ordre. Hvis du har brug for længere tid, så giv os venligst besked herom.

Hvor lang tid tager det at behandle en returnering?

En returnering tager normalt op til 10 arbejdsdage at behandle efter vi har modtaget den.

Kan jeg bytte mit produkt?

Det er desværre ikke muligt at bytte til et andet produkt.

Hvornår er beløbet tilbage på min konto?

Når vi har behandlet din refundering, går der normalt op til 5 arbejdsdage før beløbet er tilbage på din konto. Alt afhængigt af din bank kan det godt tage længere tid.

Vi refunderer på samme måde som du bestilte.

Min Konto

Skal jeg oprette en konto før jeg kan shoppe?

Nej, men ved at registrere dine detaljer skal du ikke indtaste dem hver gang du shopper hos os. Du kan også vælge at modtage vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret på de nyeste releases, eksklusive collabs, udsalg og meget mere.

Hvis du glemte dit password, don't worry! Klik på 'Glemt mit password'. Så sender vi dig en e-mail, som fortæller dig, hvordan du nulstiller det og laver et nyt.

Åbningstider for Footpatrol kundeservice team:
Du kan kontakte vores dedikerede kundeservice team 24/7.

info@footpatrol.dk

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
Besøg vores Corporate website på   www.jdplc.com Copyright © 2022 JD Sports Fashion Plc, alle rettigheder forbeholdes.
Loading