• Populære Søgninger

Om Footpatrol

Om Footpatrol

Footpatrol er Londons sneaker store destination og kendte for at tilbyde det mest eksklusive footwear. Footpatrol åbnede i 2002 og flyttede i 2010 til den nuværende butik. Footpatrol har altid tilbudt det mest eksklusive footwear, tøj og accessories til sneaker enthusiaster og har ligeledes været en hub, hvor du kan komme og chatte om det, som du elsker mest.... Sneakers!

Footpatrol har specialiseret sig i nye og klassiske sneakers, limited editions, eksklusive japanske sneakers og sjældent deadstock, samt nøje udvalgt tøj og accessories. Footpatrol er beliggende i hjertet af det vibrante Soho distrikt på Berwick Street med en facade, der passer perfekt til omgivelserne. Indenfor findes en ‘anden’ butik, der er fuldført med et skråt tag, der er designet til at falde naturligt ind i resten af butikken, som er samlet af genbrugte stilladsbræder fra gulvet til sider og tag, hvilket giver et moderne 'urban' look. Butikken er designet af de berømte Wilson brødre, som har taget sin inspiration fra de små, gemte boutiques i Japan. Vores Footpatrol butik er et syn i sig selv - ligesom produkterne.

Footpatrol tilbyder de største brands som Nike, adidas Consortium, PUMA, Y-3, Converse 1st String, New Balance og ASICS Family and Friends, samt luksus niche labels som Casbia, Diemme, ETQ Amsterdam og Filling Pieces. Hos Footpatrol findes også et særligt udvalg af apparel og accessories brands, vores eget in-house brand, mens butikken også har spændende launches for de mest hypede releases.

Addresse

Footpatrol
80 Berwick Street
W1F 8TU, London

Åbningstider

Man - Lør: 10:00 - 19:00
Søn: 12:00 - 18:00

Kontakt

+44 (0)207 287 8094
info@footpatrol.dk

For presse forespørgelser, kontakt venligst press@footpatrol.dk

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
Besøg vores Corporate website på   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports Fashion Plc, alle rettigheder forbeholdes.
Loading